Tavuk Çorbasi

 

tavuk-corbasi

Malzemeler

  • 10 bardak tavuk suyu
  • 250 gr karisik sebze (kabak, fasulye, havuç)
  • 1 tavuk gögsü
  • 1 yemek kasigi tereyagi
  • ½ bardak un
  • 1 bardak süt

Tarif

  • Sebzeleri küp seklinde dograyin
  • 1 kasik yag ve üzerini örtecek kadar tavuk suyuyla atese koyun.
  • Kisik ateste yumusayincaya kadar pisirin.
  • Unla sütü birbirine karistirin.
  • bu karisimi kaynayan sebzelere katin.
  • artan tavuk suyunu da koyup 10 dakika kaynatin.
  • Sonra kiyilmis tavuk eti ve tuz atip indirin.

 

Tavuk Çorbasi 

alıntı 

Çorbalar

sebzeli tavuk corbasi , sehriyeli tavuk corbasi , tavuk çorbası nasıl yapılır , tavuk çorbası nasıl yapılır oktay usta , tavuk çorbası oktay usta , tavuk çorbası tarifi , tavuk çorbası terbiyesi

,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s